Negenjarige krijgt diploma van burgemeester

Burgemeester Michel Baert (Open VLD) van Boortmeerbeek werd gecharmeerd door de opmerkelijke actie van de negenjarige Senne Serroyen, die ten strijde trok tegen het sluikstorten.

Rond de glasbollen aan de Dreef in Boortmeerbeek toonde de negenjarige zich een verantwoord inwoner van Boortmeerbeek. . Toen hij met zijn papa oud glas wegbracht naar de glascontainers, vatte Senne het plan op om een opkuisactie te organiseren. Hij schakelde meteen zijn papa in en samen maakten ze het proper rond de bollen.

De burgemeester, die tevens voorzitter is van het intergemeentelijk milieubedrijf Ecowerf, beloonde Senne met een ‘Diploma voor burgerzin’. Samen met de burgemeester hoopt Senne dat de mensen voortaan hun lege dozen en andere rommel terug mee naar huis zullen nemen.(nieuwsblad)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *